Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Design Corner
Membru Gratuit
0 stars: Fara rating 0 din 0 pareri
Cursuri pictura incepatori
700 lei
Rating:
0 stars: 0.00 din 0 pareri
Descriere
Din dorinta de a impartasi experianta in domeniul artelor plastice, am inceput un proiect menit sa incurajeze creativitea si imaginatia persoanelor interesate sa invete lucruri noi , sa experimenteze, sa se relaxeze pictand . DESIGN CORNER iti ofera sedinte de recreere prin arta, un spatiu in care sa visezi si indrumatori profesionisti .

Curs pentru incepatori se adreseaza persoaler care vor sa faca cunostinta cu arta si tehnicile de desen,pictura, grafica si modelaj intr-un spatiu deosebit. Locatie :  DESIGN COERNER, Str. Plutonier Vasile Luicu nr 2, Sector 2 Bucuresti Perioada desfasurare : 4 mai – 12 iulie 2011 Cursurile pentru incepatori (desen, pictur si modelaj) pentru adulti – dureaza 3 luni (12 sedinte),iar programa (la prima inscriere) este obligatorie, facandu-se o rapida trecere prin tehnicile de baza: desen (creion, carbune, pastel/hartie ), pictura (acril/hartie si ulei/panza) si modelaj (lut). Frecventa este de o sedinta pe saptama, timp de 2 ore, seara de la 19-21 sau dimineata de la 10-12,30. Numarul maxim de cursanti intro grupa este de 10.Acest curs se adreseaza persoanelor cu varste de peste 15 ani. Grupele de adulti se formeaza la interval de 2-5 saptamani, iar inscrierile se fac cu cel putin 2 saptamani inantea primei sedinte.

Cursul va atinge urmatoarele tematici:

Desen: suporturi si materiale, compozitie, constructia formei, lumina si umbra, perspectiva Culori si materiale: pensule, panze, tipuri de culori, cutite de paleta, geluri de structura, verniuri Tehnici: carbune, pastel, acuarela, tempera cu emulsie, acrilice, ulei pe pinza, poleire foita Portretul Peisaj Natura statica Colajul Studiul curentelor artistice Cubism Pictura abstracta

Pedagog: Cristian Scutaru Cost curs: 700 ron. Nota : Toate materialele necesare sunt incluse in pret.

Pentru mai multe detalii si intrebari suplimentare nu ezitati sa ne contactati la:

Tel: Radu Filip 0726225419 si emailurile crsscutaru@yahoo.com, sau office@houseline.ro, de asemenea puteti folosi formularul de Contact.

Va asteptam cu drag!
Din Gura in Gura