Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Design Corner
Membru Gratuit
0 stars: Fara rating 0 din 0 pareri
Curs Design Comercial
980 lei
Rating:
0 stars: 0.00 din 0 pareri
Descriere
La cererea publicului specializat: posesori de magazine/ showroom-uri etc( standuri in complexe comerciale), mall-uri, incepand cu 3 aprilie vom initia o serie de training-uri foarte practice si condensate de2-3 saptamani, in care vom face exercitii si va vom da solutii sau retete personalizate de amenajare a magazinelor.

Cursul de design de magazin va cuprinde o parte de istoric al trendurilor si stilurilor contemporane in designul de magazin si exercitii practice de realizare a unui proiect de design de magazin cuprinzand notiuni despre fluxurilor comerciale, functiuni si mobilier ergonomic, special pentru prezentare de produs, o atentie deosebita o vom acorda designului de vitrina, avand in vedere ca meseria de “vitrinier” este deja pe cale de disparitie si nu avem multi profesionisti ca care sa apelam pt designul de vitrinei.

Inscrierile au inceput deja, asa ca va asteptam sa va inscrieti ferm pe formularul de Contact, cu specificatia CURS DESIGN MAGAZIN. La finalul cursului veti avea o sugestie de ambientare realizata la curs si corectata de noi pe care o puteti folosi cu succes in afacerea dvs.

Ideea a venit la crerea unor posesori de magazine care ar dori ca spatiile detinute de ei sa fie competitive in raport cu francizele marilor magazine prezente in mall-uri, noi va vom ajuta ca magazinele dvs sa arate chiar mai bine, sa creati singuri un design personalizat, un concept store specific romanesc, adaptat pietei si consumatorului nostru, dar si ideii dvs particulare despre cum ar trebui condusa propria afacere.

Datorita faptului ca fiecare proiect va avea un grad mare de complexitate si va necesita multa atentie din partea noastra, trainingul va avea un nr de maxim 8 persoane intr-o grupa.

Acest training condensat va fi o parte din Cursul de Design Comercial, pentru cei care au mai mult timp la dispozitie si vor sa aprofundeze subiectul, alaturi si de alte subiecte interesante precum designul de cafenea, designul de cluburi, baruri restaurante etc, va invitam sa va inscrieti la Cursul de Design Comercial ce la incepe la finalul lunii mai.

Pentru detalii ne puteti contacta la tel 0726225407/07262225419 sau la e-mailul office@houseline.ro, de asemenea puteti folosi formularul de Contact.

Va steptam cu drag,
Din Gura in Gura