Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Design Corner
Membru Gratuit
0 stars: Fara rating 0 din 0 pareri
Curs de Design Rezidential
980 lei
Rating:
0 stars: 0.00 din 0 pareri
Descriere
Cursul de Design Rezidential se adreseaza tuturor , atat celor care au experienta in domeniu cat si celor care abia acum iau contact    cu acest domeniu fascinant, dar cel mai important lucru pe care il vom face impreuna este sa cunoastem piata romanesca , materialele si firmele    care activeaza in domeniu, invitatii nostri profesioniti in domenii    adiacente designului, va vor da o imagine de ansamblu asupra designului de interior dar si asupra posibilitatilor de a incepe o cariera in domeniu.

Impreuna cu invitatii si cursantii nostri incercam sa creem mai mult decat un curs de design , vrem sa devenim o comunitate de pasionati de design, pentru a crea un mediu creativ nsi recreativ in care cu totii vom putea sa invatam mai multe despre design.

Se pot inscrie la curs cei care vor sa isi decoreze propria casa, pentru ca proiectele pe care le vom face pt living, dormitor, bucatarie , baie vor fi dupa planurile caselor participantilor, astfel la sfarsitul cursului veti avea si o idee despre designul casei realizat de ceilalti viitori designeri si corectat de noi.

Cursul se mai adreseaza celor care vor sa lucreze in domeniu in orice fel:    vanzatori in showroomuri de specialitate, consilieri, importatori de obiecte de design, viitori designeri, artisti, decoratori etc, si mai ales celor care vor sa afle mai multe despre acest domeniu spectaculos, sa dobandeasca abilitati estetice, sa inteleaga frumosul si sa se informeze intr-un mediu organizat, placut, interactiv si prietenos.

Ca si atestat va vom oferi la final o diploma eliberata de firma noastra    si diplome de training pe produse eliberate de furnizorii nostri care sunt printre cei mai recunoscuti din piata: Destra Arte, Helios si Artemide, Carpet&Moore, DreamHomeDesign, Benjamiin Moore si altii.

Cursul va sta    sub semnul  DESIGN CORNER – coltul de relaxare    pentru pasionatii de arte frumoase si design    de toate felurile, pe care cu totii il cautam pentru a ne relaxa dupa munca sau de ce nu, pentru a ne gasi in sfarsit directia dorita    in viata.

Pentru mai multe detalii puteti sa ne contactari la tel 0726225407 si 0726225419 sau la    adresa de email 0ffice@houseline .ro, de asemenea puteti folosi formularul de Contact.

Va asteptam cu drag!
Din Gura in Gura